Dyreklinikk

Er du veterinær, dyrlege eller eier av en dyreklinikk? Kilab har innredningen og utstyret du trenger for sikker og effektiv drift. 

Riktig innredning for veterinæren

Kilab tilbyr forskjellige laboratorieinnredninger: 

  • System A (Vårt mest populære tilbud, da det er fleksibelt og modulbasert, som gjør at du kan forme det til din klinikks behov)
  • System C (Ypperlig for delen av klinikken som skal jobbe i skrivebordshøyde lenge av gangen)
  • System K (Leveres helt uten bein, og kan høydejusteres, som kan være nyttig der veterinæren skal behandle et dyr på benken)
  • Avtrekksskap for å verne om ansattes helse og sikkerhet
  • Sikkerhetsbenk for håndtering av antibiotika
  • Innredning og trillebord i rustfritt stål

Les også: Vanlige spørsmål om innredning av laboratoriet

Praktisk og sikkert utstyr

For optimalt arbeid med biologisk materiale, trenger du sikkerhetsbenker (også kalt LAF-benker). For dyreklinikker er disse spesielt egnet for håndtering av antibiotika og cytostatika. Våre benker lar deg jobbe i et komfortabelt og støysvakt miljø, med fokus på sikkerhet. Vi kan levere sikkerhetsbenk både i klasse 1 og i klasse 2

Det er også nyttig å innrede klinikken med riktige bord. Et trillebord vil gi deg en mobil arbeidsplass, og kan brukes til å frakte utstyr og arbeidsmateriell. Våre trillebord kommer i forskjellige størrelser og med forskjellige funksjoner. 

Standardmodellene i laminat anbefales til vår laboratorieinnredning System A, og kommer i høyder på 75 eller 90 centimeter. Modellene i rustfritt stål har standardstørrelser på 80 x 55 centimeter og 100 x 55 centimeter. Trillebordene kan bygges til den lengden du selv ønsker. 

Dyresykehusets hygiene

For at dyresykehuset skal være et trygt sted for både personell og pasienter, anbefaler vi å bruke en autoklav for å opprettholde den gode hygienen. Med autoklaven kan alt utstyret som brukes til dyrepleie bli grundig renset og sterilisert, takket være maskinens prosess med høy temperatur og mettet damp.For å forsikre seg om god og forskriftsmessig ventilasjon, anbefaler vi et avtrekksskap og avtrekkskabinett som fjerner aerosoler og damp før det når brukernes pustesone. 

Vi i Kilab er spesialister på laboratorieinnredning. Vi leverer komplette, logiske løsninger til din arbeidsplass. Alle produktene vi leverer er av høy kvalitet, og utviklet for å sikre optimale og tilpassede arbeidsforhold. Dersom du er på jakt etter nytt utstyr til arbeidsplassen, ta kontakt med oss her