Prosjektering

Skal du innrede en ny lab? Da er det ofte mye å tenke på, samtidig er tiden veldig ofte knap. Entreprenører og håndverkere står allerede på døra og har mange spørsmål om detaljer rundt laboratorieinnredning, avtrekkskap, avløp, kjemikalieskap, LAF benker osv.

Hvor mye luft trenger det skapet? Skal det være vann her? Hvor trenger du avløp? Er det vifte i skapene? Hvor mye plass trenger den benken? Hvor vil du ha spikerslag?

Velger du Kilab som leverandør vil vi hjelpe deg med alle disse utfordringene. Vi har innredet laboratorier i over 30år og har lang erfaring. I tett samarbeid med deg utarbeider vi løsningen du trenger. Du får selvfølgelig tegninger i 3D, plan og oppriss.

I tillegg til tegninger kan vi også levere en 3D modell hvor du selv kan bevege deg rundt i laben. Dette fungerer på mange måter som et PC spill, og er med på å gi en bedre forståelse av hvordan laben vil se ut.

Og vi hjelper deg selvfølgelig med å svare på alle spørsmål rundt våre løsninger fra andre entreprenører, koordinering og oppfølging gjennom hele prosjektet.

 

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema her

Eller kontakt oss på:

63 94 21 20firmapost@kilab.no

Trenger du hjelp med planlegging?

Vi hjelper deg med prosjektering av ditt neste laboratorie.

Kontakt oss