Laboratorieinnredning og avtrekkeskap
Hjem / Prosjektering

Prosjektering

Skal du innrede en ny lab? Da er det mye å tenke på, samtidig som tiden ofte er knapp. Entreprenører og håndverkere står allerede på døra og har mange spørsmål om detaljer rundt laboratorieinnredning, avtrekkskap, avløp, kjemikalieskap, LAF-benker, og så videre. 

3D-modell og plantegning

Velger du Kilab som leverandør, vil vi hjelpe deg med alle utfordringer du kan møte på. Vi har over 30 år med erfaring på å innrede laboratorier. I tett samarbeid med deg, utarbeider vi løsningen du trenger. I tillegg til plantegninger og oppriss, kan vi også levere en 3D-modell hvor du selv kan bevege deg rundt i laben. Dette fungerer på mange måter som et PC-spill, og vil gi deg en bedre forståelse av hvordan laben kommer til å se ut.

Koordinere laben

Hvor mye luft trenger du rundt benker og skap? Skal det være vann her? Hvor trenger du avløp? Skal det være vifte i skapene? Hvor vil du ha spikerslag? Vi hjelper deg med å svare på alle spørsmål rundt våre løsninger, samt koordinering og oppfølging gjennom hele prosjektet. Du kan også lese om vanlige spørsmål knyttet til innredning av laboratoriet her.

 

Lurer du på noe?

Fyll ut kontaktskjema her

Eller kontakt oss på:

Trenger du hjelp med planlegging?

Vi hjelper deg med prosjektering av ditt neste laboratorie.

Kontakt oss