Artikler

Hvordan velge riktig frysetørker? Slik går du frem

Der er ikke alltid lett å komme til en beslutning rundt hvilken frysetørker en skal velge til sitt laboratorium. For å kunne komme til en konklusjon er følgende spørsmål essensielle å stille seg:

Les mer

frysetørkere

De tre stegene av frysetørking – forklart

Kort forklart er frysetørking en prosess der et produkt tørkes ved å fjerne vanninnholdet med lav temperatur og lavt trykk. Vi ser på de tre stegene i prosessen og hvordan en frysetørker gir best mulig resultat.

Les mer

Bilde av Co2 inkubator modell MCO-230AIC

PHCbi Inkubatorer med IncuSafe interiør

Det er ikke alltid like lett å holde tunga rett i munn når en snakker om IncuSafe. Vi skal prøve så godt vi kan å forklare hva IncuSafe er og hvilke fordeler denne teknologien gir.

Les mer

Vanlige spørsmål om innredning av laboratoriet

Kilab har siden oppstarten i 1988 levert til laboratorier over hele Norge. Med fokus på sikkerhet og kvalitet leverer vi skreddersydde løsninger til ditt laboratorium.

Les mer

Fordeler med å leie laboratorieutstyr

Hos Kilab har du muligheten til å leie alle våre produkter gjennom vår nye tjeneste Kilab Leie. Dette er en løsning som gir fleksibilitet for deg som kunde. Her kan du kjapt lese om fordelene ved å leie laboratorieutstyr gjennom Kilab.

Les mer

Utforming, sikkerhet og riktig bruk av avtrekkskap

Kilab tilbyr noen av markedets aller beste avtrekkskap med hensyn til sikkerhet, ergonomi og brukervennlighet. Den aerodynamiske utformingen av fronten gjør at avtrekkskapet er meget sikkert mot utslipp. Den skrå fronten tillater en god arbeidsstilling for operatøren, uavhengig om det er for stående eller sittende arbeid.

Les mer