Hjem / Referanser / Nye forskningsfasiliteter til Nykode Therapeutics

Nye forskningsfasiliteter til Nykode Therapeutics

Da Nykode Therapeutics flyttet inn på Forskningsparken i Oslo, var det Kilab som sto for innredningen.

Med sin banebrytende vaksineteknologi utvikler bioteknologiselskapet Nykode Therapeutics legemidler mot kreft og infeksjonssykdommer. De siste årene har de opplevd en kraftig økning i antall ansatte, og ønsket å samle firmaet på ett og samme sted. Valget falt på Forskningsparken i Oslo. De nye fasilitetene ble innredet av Kilab.

 

Vi har tatt over et stort laboratorielokale i Forskningsparken som vi har fått pusset opp, hvor Kilab har hjulpet oss med å innrede laben. De leverte laboratoriebenker, alt av skap og de har planlagt sluttresultatet, sier Solveig Pettersen, Head of Laboratory & EHS i Nykode Therapeutics.

Pettersen står ansvarlig for den ferdige laben, og hun trekker fram at forskerne er fornøyde både med Kilabs innsats og det ferdige resultatet. 

Skreddersydd lab

– Det er en fantastisk situasjon å ha en så flott lab. Kilab har gitt oss muligheten til å forme den slik vi vil ha den, og har vært svært serviceinnstilte gjennom hele prosessen. Når vi har ønsket oss ulike endringer, har de vært raske med å skreddersy løsninger for vårt behov. Det har vært fint å få god hjelp og rask respons, sier hun.

For Nykode Therapeutics har det vært viktig å skape en optimal lab for alle de ulike funksjonene innad i bedriften.

– En god lab er veldig viktig for det vi gjør. Kilab har gitt oss en veldig lys og fin lab, som har plass til alle forskerne som jobber hos oss. Den er veldig oversiktlig og har gode løsninger med tanke på oppbevaring, sier Pettersen.

Mulighet for tilpasninger i ettertid

At Nykode Therapeutics har hatt et langsiktig perspektiv på laboratoriet, er det ingen tvil om. 

– Vi har passet på at vi har muligheten til å tilpasse laben ut fra behov som dukker opp senere, og Kilab vil være en naturlig partner for oss videre, avslutter Pettersen. 

Trenger du en ny lab? Ta kontakt med Kilab, eller fyll ut kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg!