Hjem / Artikler / Haier Biomedical: Vår nye leverandør

Haier Biomedical: Vår nye leverandør

Kilab er stolte av å nå få representere produktene til Haier Biomedical – et selskap som står for nyskapning, høy kvalitet og ypperlig design.

Haier Biomedical


Om Haier Biomedical

Haier-gruppen ble grunnlagt i Kina i 1984 som en kjøleskapsprodusent. Selskapet vokste raskt, og sortimentet utviklet seg til å inkludere andre husholdningsprodukter, som vaskemaskiner, mikrobølgeovner og klimaanlegg. I dag er Haier-gruppen en av verdens største selskap innen husholdningsprodukter, med kjøl og frys som hovedvirksomhet. 

Haier Biomedical ble etablert som et datterselskap under Haier-gruppen, med fokus på design og produksjon av lavtemperert oppbevaringsutstyr for biomedisinske prøver. Leverandøren opererer globalt med oppbevaringsløsninger for biologiske prøvebanker, blodsikkerhet, vaksinesikkerhet, medisinsk utstyr og reagenssikkerhet.

Innovative fryseskap og frysebokser for alle behov 

For at laboratorier skal bli smartere og mer energieffektive, utvikler Haier Biomedical innovative laboratorieutstyr med IoT-basert teknologi. Dette muliggjør blant annet sanntidsovervåking av fasiliteter. Ved å tilby en komplett, industriell IoT overvåkings- og kontrolløsning kan fasiliteter med brede overvåkningsbehov benytte seg av ett og samme system. 

Med et bredt utvalg av laboratoriefrysere i mange størrelser, alle med forskjellige konfigurasjoner, har Haier Biomedical løsninger for ethvert behov. Som den eneste komplette leverandøren av lavtemperert, biomedisinsk oppbevaringsutstyr på markedet, dekker de hele temperaturspennet fra 196 minusgrader til 8 plussgrader. Flere av modellene er utstyrt med TwinCool-teknologi som sikrer det høyeste beskyttelsesnivået av verdifulle prøver. Det finnes også energisparende modeller for deg som er opptatt av å redusere driftskostnader. De fleste modellene kan fås med flere tilvalg som blant annet elektromagnetisk lås med fingeravtrykkleser eller kortleser.

Produkter av høy kvalitet  

Helt siden oppstarten på 1980-tallet har Haier-gruppen blitt drevet av konsernsjefen, Zhang Ruimin, som alltid har hatt ett mål for øyet: Å produsere pålitelige produkter av høy kvalitet. Dette ytret han allerede i 1985 da han – etter å ha mottatt klager fra kunder på defekte kjøleskap – tok frem en hammer og knuste 76 kjøleskap foran ansatte for å demonstrere kvalitetI dag er Haier Biomedical verdenskjent for sin høye kvalitet og skreddersydde produkter og service. Med ISO 9001-, ISO 14001- og ISO 13485-sertifiseringer, møter Haier Biomedical verdens mest anerkjente standarder for kvalitetsstyringssystemer og miljøstyring.

Les også: Dette bør du tenke på før du innreder laboratoriet

To leverandører av laboratorieinnredning møtes 

Haier Biomedical har valgt Kilab som sin leverandør av biomedisinske frysere på det norske markedet. Med en slik gigant i ryggen er vi trygge på produktene, og stolte av å kunne levere laboratoriefrysere av ypperste kvalitet til konkurransedyktige priser. 

Ønsker du mer informasjon om produktene fra Haier Biomedical? Ta kontakt med oss her. Sammen finner vi modellene somt dekker dine behov.