Fiskeindustri

Er du et ledd i fiskeindustrien og jobber med eller har ansvar for innkjøp av frysetørkere og riktig utstyr til fremstilling av fôr? Kanskje du jobber med å utvinne olje, proteinrike fraksjoner og andre næringsstoffer av råstoffene fra fiskeindustrien? Kilab har det nødvendige utstyret for deg som er matteknolog, fiskehelsebiolog, kjemiingeniør eller laborant i fiskeindustrien.

Vår mest populære innredning er System A, som enkelt kan brukes til de aller fleste områder. Her er alt fra arbeidsbenker samt hyller og skuffer i høyden, til alt av utstyr. Vi kan tegne og designe løsninger for ditt laboratorium slik du ønsker, for å bedre utnytte gulv- og arbeidsplass.

System K leveres helt uten bein, som verdsettes av mange brukere. Dette lar seg høydejusteres og arbeidsbenken kan benyttes både ved sittende og stående arbeid. Dette har ergonomiske fordeler, samt tillater stor variasjon av type arbeid som utføres ved benken. 

Frysetørker til fiskefôrproduksjon

Våre frysetørkere har veldig mange muligheter for forskjellige konfigurasjoner, hvor man blant annet kan velge mellom 55 minusgrader eller 110 minusgrader i kjølefellen. Hvilken temperatur du skal ha, avhenger av hva du skal frysetørke og hva frysepunktet er. 

Du kan også velge mellom forskjellige størrelser på vakuumpumpen og kjølefellen, og ulike tilkoblinger for å utføre selve frysetørringen. 

Les også: Hvordan velge riktig frysetørker?

Alle våre frysetørkere kommer fra vår leverandør Labogene, som har over 40 års erfaring med utstyr til laboratorier. 

Vi i Kilab er spesialister på laboratorieinnredning. Vi leverer komplette, logiske løsninger til din arbeidsplass. Alle produktene vi leverer er av høy kvalitet, og utviklet for å sikre optimale og tilpassede arbeidsforhold. Dersom du er på jakt etter nytt utstyr til arbeidsplassen, ta kontakt med oss her