Hjem / Artikler / Fordeler med å leie laboratorieutstyr

Fordeler med å leie laboratorieutstyr

Hos Kilab har du muligheten til å leie alle våre produkter gjennom vår nye tjeneste Kilab Leie. Dette er en løsning som gir fleksibilitet for deg som kunde. Her kan du kjapt lese om fordelene ved å leie laboratorieutstyr gjennom Kilab.

 

 

Når en skal oppgradere eller kjøpe nytt, ønsker en gjerne det nyeste og beste utstyret. Dessverre er det ikke alltid budsjettet tillater dette. Samtidig vil de som velger å kjøpe laboratorieutstyr og innredning fremfor å leie, raskt oppleve at terskelen for å oppgradere utstyret er høy. De fleste ønsker nok ikke å investere i noe enda nyere når det ikke føles lenge siden det ble byttet ut – det vil jo uansett resultere i store kostnader.

Som alt annet er det viktig å ha utstyr som er oppdatert og i god stand. Venter en for lenge med å bytte ut gammelt utstyr vil det føre til høyere vedlikeholdskostnader. Ikke la budsjettet gå utover kvaliteten på utstyret til ditt laboratorium. Produkter med høy kvalitet vil vare lenger og sørge for å holde driftskostnadene nede.

Les også: Dette bør du tenke på før du innreder laboratoriet

 

Kilab Leie

Velger man å leie utstyr gjennom Kilab kan man søke om kredittrammeavtale i en avtalt periode. Dette bidrar til å gi kundene den roen de trenger for å kunne ta riktige beslutninger – både kortsiktig og langsiktig. Med rammeavtale med Kilab vil våre kunder bli belastet med et fast leiebeløp per måned, men kun på de varene som de til enhver tid har fått levert.

Kilab Leie gir 100% finansiering og frigjør driftskapitalen slik at den kan investeres i bedriftens kjernevirksomhet. Dette gir Kilabs kunder en god oversikt over faste kostnader i takt med inntektene. Videre blir det også lettere å budsjettere, slik at man unngår store uforutsette kostnader.

Stadig flere kunder vurderer leie fremfor å eie, både i privat og offentlig sektor. Disse kundene velger å plassere overskuddslikviditet alternativt, slik at de har høyere avkastningskrav på egenkapitalen, enn ved å binde opp kapitalen i produkter. Etter en endt leieperiode vil man kunne kjøpe ut utstyret, fortsette å leie, levere utstyret eller fornye avtalen og skifte ut noe/alt av utstyret til nytt.

Les også: Fordeler med elektrisk arbeidsbenk i laboratoriet

 

Fordeler med Kilab Leie, kort oppsummert:

Trygghet knyttet til produkt og finansiering.

• Med Kilab leie beholder du kredittrammer hos eksisterende bankforbindelser.

• Kilab leie føres normalt som en driftskostnad og påvirker ikke nøkkeltall.

• Leie er fleksibelt. Mulighet for oppgradering underveis i leieperioden.

Enkel budsjettering – kostnadene budsjetteres samme periode som inntektene.

• Bedre likviditet – større økonomisk handlefrihet.

 

Er du usikker på om du bør leie eller kjøpe laboratorieutstyr? Les mer om vilkår og leieavtaler her. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale og mer informasjon om leie av laboratorieutstyr.