Hjem / Artikler / Medisinkjøleskap til laboratorium

Medisinkjøleskap til laboratorium

Med medisinkjøleskap er du sikret trygg og kvalitetssikker oppbevaring av medisiner. Her er grunnen til hvorfor du burde bruke medisinkjøleskap i ditt laboratorium. 

Medisinkjøleskap fra Haier

Når du arbeider med medisiner, er det vesentlig å ha tenkt gjennom hvordan du skal oppbevare dem. For å sikre kvalitet og jevn tilgang til medisiner, samt hindre at uvedkommende får tilgang til legemidlene, er du avhengig av riktig oppbevaring. 

Med medisinkjøleskap er du sikret trygg og kvalitetssikker oppbevaring av medisiner. Her er grunnen til hvorfor du burde bruke medisinkjøleskap i ditt laboratorium. 

Hvorfor bruke medisinkjøleskap?

Kilab leverer medisinkjøleskap fra Haier; stabile, temperaturkontrollerte og intuitive medisinkjøleskap, for trygg oppbevaring og håndtering av legemidler. Disse skapene er designet for enkel tilgang, og med høy kapasitet. Skapene kommer også med et standard alarm- og sikkerhetssystem, som hindrer skade på medisinene. Alt i alt gir medisinkjøleskap den tryggeste beskyttelsen og sikkerheten.  

Kontrollerer temperaturen

For å ivareta og sikre kvaliteten på medisiner, er en stabil temperatur det viktigste. Det gjelder spesielt når medisinene lagres kaldt. I medisinkjøleskapene kontrolleres temperaturen av luftstrømmer. Luftstrømmene beveger seg gjennom skapet, vertikalt og mellom hyllene. Det sikrer en stabil temperatur i hele skapet, selv ved hyppig bruk og åpninger av dørene. 

Les mer: Hvilke kjemikalieskap trenger jeg?

Til ulike behov

Medisinkjøleskapene fra Haier er spesielt konstruert for oppbevaring av medisiner og andre temperaturømfintlige produkter. Noen kommer med enkle dører, andre med skyvedører. De er designet med forskjellige størrelser og spesifikasjoner for å treffe dine behov, slik at du får det riktige medisinkjøleskapet. 

Vi hjelper deg gjerne om du har noen spørsmål.

Ta kontakt med Kilab for hjelp med å finne riktig medisinkjøleskap >>