Hjem / Referanser / Labora brukte Kilab da de skulle bygge ny lab

Labora brukte Kilab da de skulle bygge ny lab

Da Labora skulle bygge nytt laboratorium, var valget enkelt – de plukket opp telefonen og fikk hjelp av Kilab.

labora logo

Nord-Norges største laboratorium finner du hos Labora, som også er en fiskehelsetjeneste i Bodø. Med en visjon om å holde folk og næring i nord friske og trygge, vet de hva som skal til for å holde alt fra drikkevann til oppdrettsanlegg hygienisk og trygt.

Da de skulle i gang med å bygge ny lab, falt valget på Kilab som leverandør av laboratorieinnredning og skap.

 

– Bygger ikke akkurat ny lab hvert år

Det er som kjent en investering når et nytt laboratorium skal bygges, og da vil det være essensielt å jobbe med en leverandør man kan stole på. Daglig leder i Labora, Karianne Jakobsen, forteller at de valgte å kontakte Kilab fordi de hadde gode erfaringer med bedriften fra tidligere.

– Det var de vi brukte da vi bygde forrige lab, og vi var veldig fornøyd den gang. Det er jo ikke akkurat sånn at man bygger ny lab hvert år, så når man først investerer må det holde i mange år frem i tid, forteller hun.

I tillegg til innredningen i laboratoriet, valgte Labora også kjemikalie-, ventilasjon-, brann- og avtrekkskap fra Kilab.

 

Med i prosessen fra A til Å

Daglig leder i Labora har kun positive bemerkninger å komme med på spørsmål om samarbeidet. Hun trekker frem kundeservicen som en av de fremste kvalitetene til Kilab.

– De var veldig velvillige til å bidra i planleggingsfasen, både med tanke på planløsning og tilpasninger. De var flinke til å følge opp for å høre om alt var som det skulle og så videre, sier Jakobsen.

Hun understreker at det også er god kvalitet på møblene og at gjennomførelsen har gått knirkefritt.

– Alt i alt er vi veldig fornøyde. De leverte som lovet, også på kvalitet, avslutter Jakobsen.

Trenger du en ny lab? Ta kontakt med Kilab, eller fyll ut kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg!